Bezmaksas pakomāta piegāde no €60

Bērnu guļammaiss

Bērnu guļammaiss

Bērnu guļammaiss - Guļammaisi mazuļiem - mierīgam miegam un krāsainiem sapņiem!

Vai meklējat stilīgu guļammaisu jaundzimušajam vai mazulim? Pie BabyDo var atrast dažādu izmēru un sezonu guļammaisus ratiņiem un gultiņām.
Mūsu piedāvātie guļammaisi mazuļiem ir izgatavoti no kvalitatīviem materiāliem un tiem ir rāvējslēdzēji, kas nodrošina mazulim komfortu. Piedāvājumā arī guļammaisi sportam, universālie rati un auto sēdeklīši ar jostu caurumiem, kas ļauj piesprādzēt mazuli ar drošības jostām autokrēsliņā vai pārvadāšanai.
Guļammaisi mazuļiem ir lieliski piemēroti ne tikai mājās, bet arī ceļojumos. Tie ir jāpielāgo mazuļa augumam, lai neierobežotu viņa kustības. Pateicoties dažādajiem izmēriem, guļammaisus var lietot gan ratiņos, gan pārnēsā vai gultiņā. Aploksnes – guļammaisi ir lieliska alternatīva smagām segām vai segām.
Ziemas/rudens siltie guļammaisi bērnu ratiem.
Sniedziet savam mazulim komfortu un patīkamu siltumu rudens un ziemas pastaigās! Nepieciešams tikai kvalitatīvs guļammaiss, lai bērns nesasaltu. Iespējamas ziemas pastaigas parkā vai mežā, vecvecāku apmeklējumi, ārsta apmeklējumi, iepirkšanās – arī tad, kad ārā ir auksts un vējains. Ja vēlies būt drošs, ka mazulim nebūs auksti, iegādājies ratiem siltu ziemas guļammaisu. Šī ir patiešām praktiska alternatīva vecākiem, kuriem nepatīk ģērbt savus mazos biezos kombinezonos, jo guļammaiss ļauj izvairīties no smagām virsdrēbēm.
Guļammaisi nodrošina arī lielisku aizsardzību pret lietu vai sniegu.
Guļammaiss ir lieliska ideja dāvanai saviem mīļajiem! Guļammaisiem, tāpat kā rompēm, ļoti patīk smērēties, tāpēc ikviens vecāks noteikti priecāsies par papildu guļammaisu savam mazajam. Jums tikai jāizvēlas guļammaiss - ar vilnu, polāru vai citu materiālu.

Hide Sidebar Režģis Saraksts

Showing 33-64 of 97 relults

2 3 4 5
Hide Sidebar Režģis Saraksts

Showing 33-64 of 97 relults

2 3 4 5